p

logo

КСС Грифон
 Соопштенија 
 Настани
 Дисциплини
 Стрелишта
 Тренинзи
 Натпревари
 Членство
 Соработници

 Контакт

 За нас
 Документи
 
MeteoKapistec
Времето во Скопје

Временска Прогнозаамблем Грифон

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРОТ ОД
16 МАЈ 2010

- ОТВОРЕНА КЛАСА -

Дамјан Богдановски    100%

Тони Трајков   67%

Емин Кумбараџи   53%

Зоран Трајковски   47%

Перица Милановски   47%

Емануил Муратовски   30%


- КЛАСА ХЕНДИКЕП -

Дамјан Богдановски    100%

Перица Милановски   83%

Тони Трајков   67%

Зоран Трајковски   64%

Емин Кумбараџи   53%

Емануил Муратовски   50%

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРОТ ОД
Резерват ЈАСЕН 12 април 2010

Дамјан Богдановски    100%

Тони Трајков   65%

Зоран Стерјоски   61%

Емануил Муратовски   48%
Зоран Трајковски   48%Спонзори на македонскиот тим на
Светското првенство во Field Target
Унгарија 2010

Steyr Logo


JSB Logo

p
  Copyright © 2009 - Клуб за спортско стрелаштво ГРИФОН, Скопје, Македонија
Ваш Коментар | Дома  
p
p

Klub za sportsko strelastvo GRIFON - Skopje club gun Клуб за Спортско Стрелаштво ГРИФОН - СКОПЈЕ македонска спортска стрелачка федерација град скопје сојуз филд таргет field target Macedonia Македонија Macedonian Sport Shooting Federation rifle pistol pellet issf иссф мссф mssf Скопје Гран При Опен Турнир 2009 Камник Skopje Grand Prix Open Turnir Tournament Skopje 2009 Kamnik Gran Pri Klub za sportsko strelastvo Grifon Клуб за спортско стрелаштво Грифон Правила и правилник за филд таргет Pravila i pravilnik za field target fild target Damjan Bogdanovski Emin Kumbaradzi Kumbaraxi Kumbaraxhi Emanuil Muratovski Emil Дамјан Богдановски Емин Кумбараџи Емануил Муратовски Емил Klub za sportsko strelastvo GRIFON - Skopje Gryphon Gryphone club gun Клуб за Спортско Стрелаштво ГРИФОН - СКОПЈЕ македонска спортска стрелачка федерација град скопје сојуз филд таргет field target Macedonia Македонија Macedonian Sport Shooting Federation rifle pistol pellet issf иссф мссф mssf Скопје 2009 Skopje 2009