p

logo

КСС Грифон
 Соопштенија 
 Настани
 Дисциплини
 Стрелишта
 Тренинзи
 Натпревари
 Членство
 Соработници

 Контакт

 За нас
 Документи
 
MeteoKapistec
Времето во Скопје

Временска Прогнозаамблем Грифон


РЕЗУЛТАТИ ОД ТРЕТИОТ КУП ВО ФИЛД ТАРГЕТ
21 АПРИЛ 2012

- ОТВОРЕНА КЛАСА -

Дамјан Богдановски 100%

Јован Попов 62%
Филип Ивановски 62%
Перица Милановски 62%

Ѓорѓија Петковски 54%


- КЛАСА ХЕНДИКЕП -

Перица Милановски 100%

Дамјан Богдановски 81%

Филип Ивановски 75%

Ѓорѓија Петковски 63%

Јован Попов 50%РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ КУП ВО ФИЛД ТАРГЕТ
7 АПРИЛ 2012

- ОТВОРЕНА КЛАСА -

Дамјан Богдановски 100%

Зоран Стерјоски 77%
Драгослав Кудрановиќ 77%

Јован Попов 69%

Јордан Тасевски 62%

Филип Давчевски 46%

Филип Ивановски 31%

Иво Ангеловски 15%

Срна Куновска 8%

Марко Илијоски 8%


- КЛАСА ХЕНДИКЕП -

Дамјан Богдановски 100%

Драгослав Кудрановиќ 88%

Зоран Стерјоски 77%

Јордан Тасевски 73%

Јован Попов 69%

Филип Ивановски 46%
Филип Давчевски 46%

Срна Куновска 38%
Марко Илијоски 38%

Иво Ангеловски 31%


- КЛАСА СПРИНГЕР -

Филип Ивановски 100%

Иво Ангеловски 50%

Срна Куновска 25%
Марко Илијоски 25%
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КУП ВО ФИЛД ТАРГЕТ
10 МАРТ 2012

- ОТВОРЕНА КЛАСА -

Дамјан Богдановски  100%

Емин Кумбараџи      76%

Емануил Муратовски         59%

Драгослав Кудрановиќ      59%

Филип Ивановски   35%- КЛАСА ХЕНДИКЕП -

Дамјан Богдановски  100%

Емин Кумбараџи      85%
Емануил Муратовски    85%


Драгослав Кудрановиќ    82%

Филип Ивановски   71%Натпреварот е еден од низата натпревари кои ќе се одржат во текот на годината
и по кои ќе се прогласи ранг листа на најдобрите
Field Target стрелци


Резултати од натпреварите во 2010 годинаСпонзори на македонскиот тим на
Светското првенство во
Field Target
Унгарија 2010

Steyr Logo


JSB Logo

p
  Copyright © 2009 - Клуб за спортско стрелаштво ГРИФОН, Скопје, Македонија
Ваш Коментар | Дома  
p
p

Klub za sportsko strelastvo GRIFON - Skopje club gun Клуб за Спортско Стрелаштво ГРИФОН - СКОПЈЕ македонска спортска стрелачка федерација град скопје сојуз филд таргет field target Macedonia Македонија Macedonian Sport Shooting Federation rifle pistol pellet issf иссф мссф mssf Скопје Гран При Опен Турнир 2009 Камник Skopje Grand Prix Open Turnir Tournament Skopje 2009 Kamnik Gran Pri Klub za sportsko strelastvo Grifon Клуб за спортско стрелаштво Грифон Правила и правилник за филд таргет Pravila i pravilnik za field target fild target Damjan Bogdanovski Emin Kumbaradzi Kumbaraxi Kumbaraxhi Emanuil Muratovski Emil Дамјан Богдановски Емин Кумбараџи Емануил Муратовски Емил Klub za sportsko strelastvo GRIFON - Skopje Gryphon Gryphone club gun Клуб за Спортско Стрелаштво ГРИФОН - СКОПЈЕ македонска спортска стрелачка федерација град скопје сојуз филд таргет field target Macedonia Македонија Macedonian Sport Shooting Federation rifle pistol pellet issf иссф мссф mssf Скопје 2009 Skopje 2009