p
   
КСС Грифон
 Соопштенија 
 Настани
 Дисциплини
 Стрелишта
 Тренинзи
 Натпревари
 Членство
 Соработници

 Контакт

 За нас
 Документи
 
MeteoKapistec
Времето во Скопје

Временска Прогноза
 


ТренинзиВо текот на февруари ќе започнат подготовкителните тренинзи за претстоечката сезона во филд таргет. Со оглед на тоа дека повеќето членови на Грифон се работно ангажирани во различни периоди на денот, тренинзите не се одржуваат во фиксни термини, туку по договор. Заинтересираните можат да се обратат телефонски или по
e-mail.

p
  Copyright © 2009 - Клуб за спортско стрелаштво ГРИФОН, Скопје, Македонија
Ваш Коментар | Дома  
p
p