p
   
КСС Грифон
 Соопштенија 
 Настани
 Дисциплини
 Стрелишта
 Тренинзи
 Натпревари
 Членство
 Соработници

 Контакт

 За нас
 Документи
 
MeteoKapistec
Времето во Скопје

Временска Прогноза

 


Соработници

MSSF Logo 
Македонска Спортска Стрелачка Федерација


WFTF Logo
Светска Филд Таргет Федерација


Shooting By Portal
Портал за спортско стрелаштво поддржан од ISSF

 

p
  Copyright © 2009 - Клуб за спортско стрелаштво ГРИФОН, Скопје, Македонија
Ваш Коментар | Дома  
p
p