-->Клуб за Спортско Стрелаштво ГРИФОН - СКОПЈЕ
p
   
КСС Грифон
 Соопштенија 
 Настани
 Дисциплини
 Стрелишта
 Тренинзи
 Натпревари
 Членство
 Соработници

 Контакт

 За нас
 Документи
 
MeteoKapistec
Времето во Скопје

Временска Прогноза

 

Календар на натпревари за 2012 година


Календар на натпревари во Филд Таргет
 


Календар на натпревари по ISSF програма

Календар на натпревари по национална програма

Календар на ревијални натпревари
Спонзори на македонскиот тим на
Светското првенство во Field Target
Унгарија 2010

Steyr Logo


JSB Logo

p
  Copyright © 2009 - Клуб за спортско стрелаштво ГРИФОН, Скопје, Македонија
Ваш Коментар | Дома  
p
p