-->Клуб за Спортско Стрелаштво ГРИФОН - СКОПЈЕ
p
   
КСС Грифон
 Соопштенија 
 Настани
 Дисциплини
 Стрелишта
 Тренинзи
 Натпревари
 Членство
 Соработници

 Контакт

 За нас
 Документи
 
MeteoKapistec
Времето во Скопје

Временска Прогноза

 

Контакт


Тел.
075/ 49 88 28

E-mail: grifon@grifonclub.info

Адреса за пошта: (клубот нема простории на оваа адреса)
Клуб за спортско стрелаштво ГРИФОН
ул. Васил Ѓоргов 24/68
1000 Скопје


p
  Copyright © 2009 - Клуб за спортtско стрелаштво ГРИФОН, Скопје, Македонија
Ваш Коментар | Дома  
p
p